In de media

De tweede druk is uit! – Bericht in de Haagse Posthoorn

Eind mei 2021 heb ik mijn eerste (werk)boek uitgebracht ‘Mijn persoonlijk leiderschap – GROEI|SNOEI|BLOEI®’. Binnen drie maanden was deze uitverkocht en is eind augustus de tweede druk uitgekomen.

Trots ook. Nooit kunnen bedenken dat ik ooit een boek zou uitbrengen. Het concept ‘GROEI|SNOEI|BLOEI®’ voor persoonlijke & teamontwikkeling en groei had ik jaren geleden ontwikkeld. Heel vaak werd ik gevraagd ‘heb je daar iets van op papier staan?’. Nee dat had ik niet. Tot 2021….

Als Haagse vond ik het vanzelfsprekend erg leuk dat de oer Haagse krant De Posthoorn dit nieuws als eerste had opgepikt. Zie hier: Haagse schrijft tijdens pandemie boek over persoonlijk leiderschap (deposthoorn.nl/rodi.nl)

Kijk op groeisnoeibloei.nl als je meer wilt weten over dit concept.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief