Het werkboek GROEI|SNOEI|BLOEI©

Het werkboek GROEI|SNOEI|BLOEI© geeft je handvatten om je persoonlijk leiderschap te versterken. Je ontdekt wat je nodig hebt om meer focus, meer balans en meer voldoening in je leven te krijgen. Je krijgt zicht op wie je bent, wat jou energie geeft en wat er voor jou echt toe doet. Je krijgt scherp waar jouw kracht zit en hoe deze te versterken. Het is een compact, praktisch en laagdrempelig werkboek gebaseerd op gevalideerde modellen en inzichten uit managementtheorieën en de psychologie. Er is geen ‘one size fits all’ manier, alleen jouw persoonlijke manier om jezelf te ontwikkelen.

Met de bloem als metafoor leer je meer leiding te nemen over jouw leven. De bloem staat voor alle aspecten in je leven die bijdragen aan jouw persoonlijk leiderschap en ontwikkeling daarin: de rollen die je hebt, jouw kwaliteiten, je waarden normen en overtuigingen en energiebronnen. Alle onderdelen van de bloem dragen bij aan het tot bloei komen van de bloem. De bloembol voedt zich via zijn wortels.. Om de steel rechtop te houden en de kern van de bloem en de bladeren te laten groeien en bloeien. Dit werkboek GROEI|SNOEI|BLOEI© gaat over Het nemen van eigen regie over jouw leven.

Voor mij gaat persoonlijk leiderschap over het lef hebben om naar je zelf te kijken en je te ontwikkelen. Het gaat over meer balans, rust, voldoening en het beste uit jezelf halen. Mijn moeder zei altijd: ‘Wat erin zit komt er vanzelf wel uit’ Richting mijn zoon zeg ik het net even anders: ‘Wat erin zit, komt eruit maar daar moet je wel wat voor doen’ En daar nodig ik je graag toe uit met dit werkboek ‘Mijn persoonlijk leiderschap, ‘GROEI|SNOEI|BLOEI©’

Over de auteur

Yolanda van Dongen (1964) is teamcoach en coach persoonlijke ontwikkeling en werkt sinds 2000 vanuit haar bureau Van Dongen & Co. Zij is geboren in Afrika en heeft in verschillende landen en continenten gewoond. Deze achtergrond heeft veel invloed gehad op de keuzes die zij in haar leven en loopbaan heeft gemaakt. De diversiteit aan mensen met uiteenlopende achtergronden is een grote inspiratiebron. Waarom doen mensen wat ze doen? Of doen ze dingen juist niet? Hoe nemen ze regie om zelf een wending aan hun leven te geven? Haar drive is om mensen en organisaties in beweging te houden of te krijgen en hun effectiviteit te verhogen. Complexe zaken vereenvoudigen, toegankelijk en toepasbaar maken is haar kracht.

Productinformatie

ISBN/EAN:  978-90-831463-0-0
Titel:  Mijn persoonlijk leiderschap GROEI|SNOEI|BLOEI©
Aantal pagina’s:  204
Verschijningsvorm:  Paperback / softback
KvK nummer:  27338376
Adres:  Willem de Zwijgerlaan 101 / 2582 EK Den Haag

Scroll naar top

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste artikelen, interviews en nieuws omtrent van Dongen & Co.