Interviews

“Hoe maak je het – Podcast” met Philip Fokker

In deze ‘Hoe maak je het? – podcast’ stelt Philip Fokker mij drie vragen.

  • Hoe gaat het?
  • Hoe doe je wat je doet?
  • Hoe ben je gelukkig en succesvol geworden in wat je doet?

Aan de hand van deze vragen vertel ik onder andere hoe ik het afgelopen coronajaar een digitaliseringsslag met mijn bedrijf Van Dongen & Co. heb gemaakt, dat ik eindelijk mijn (werk)boek ‘Mijn persoonlijk leiderschap – GROEI|SNOEI|BLOEI®’ heb afgeschreven en uitgebracht. Ik vertel over mijn aanpak als teamcoach en coach persoonlijke ontwikkeling en over de methode ‘4-slags-leren’ die ik heb ontwikkeld om teams en individuele mensen te begeleiden in hun ontwikkeling en groei.

Volledige podcast: https://www.hmjh.nl/podcast/aflevering-16-met-yolanda-van-dongen/

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief