Interviews

Podcast met Edgar Nijdam

In deze podcast – ‘The tailored man in bleu, it is you’ – interviewt Edgar Nijdam mij over mijn (werk) boek ‘Mijn persoonlijk leiderschap – GROEI|SNOEI|BLOEI®’. Hij bevraagt me over het concept wat ik heb ontwikkeld aan de hand van de metafoor van een bloem. Waar maak je keuzes, wat is je mindset, wat zijn je kwaliteiten?

Kortom : Hoe neem je de regie over je eigen leven.

Aan de hand van verschillende praktische persoonlijke voorbeelden en voorbeelden die spelen in de maatschappij doorlopen we ieder hoofdstuk van het (werk) boek. Met praktische en toepasbare tips.  Laat je inspireren en krijg een idee hoe ook jij de regie over je eigen leven kunt nemen.

De hele podcast: https://anchor.fm/edgar-nijdam/episodes/Een-Groei–Snoei–Bloei-gesprek-met-Yolanda-van-Dongen-e17bgjv

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief