Het Team van Van Dongen & Co.

Van Dongen en Co. werkt met bevlogen professionals met hele diverse achtergronden. Van psychologie, opleidings- en veranderkunde tot marketing, arbeidsmobiliteit, hotellerie, bedrijfskunde en telecom. We stellen ons team graag aan je voor:

Yolanda van Dongen
Coach

Yolanda van Dongen

Doe waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dat is mijn uitgangspunt tijdens alle trajecten die ik begeleid. Ik kijk naar de mogelijkheden en de keuzes die een ieder wil en kan maken en hoe dit bij kan dragen aan de team en organisatiedoelstellingen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, aandacht en afgestemd zijn op de ander. Ik ben gewend in mijn aanpak snel tot de kern te komen en werk op een sensitieve, intuïtieve en inlevende, maar ook scherpe en resultaatgerichte manier.

“Als Passie en Talent Samenwerken, heb je een Meesterwerk.”

Coach

Sylvia Burgers

Mijn kwaliteiten? Ik ben daadkrachtig en kleurrijk, wars van alleen maar formaliteit. Ik heb verbindingskracht en een praktische inslag. Ik ervaar dat mijn taal aanspreekt, omdat het richting geeft en ontspanning brengt. In mijn beleving wordt in organisaties veel potentieel onderdrukt en zijn mensen geneigd formeel te zijn. Door binnen organisaties en teams werkelijk met elkaar in contact te komen, wordt samenwerken leuker. Mensen en teams doen daardoor meer uit zichzelf en wordt er meer gecreëerd én gepresteerd.

“Een Doel is een Droom met een Deadline.”

coach

Gea Zeilstra

Ik heb een grote passie voor talent van mensen en organisaties. Deze passie zet ik graag in bij vraagstukken die gaan over in beweging krijgen, duurzame inzetbaarheid van mensen, zichtbaar maken en mobiliseren van talent, chaos op inhoud en proces. In mijn aanpak benoem ik wat ik zie, zonder oordeel, met humor, soms confronterend, nooit bedreigend. Ik ben goed in zaken overzichtelijk en eenvoudig maken en kom met creatieve oplossingen, concreet en realistisch. Mijn kracht is contact maken, verbinden en in beweging krijgen van mensen en processen.

“Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet.”

coach

Mirjam Tirion

Ik help mensen om (opnieuw) oog te krijgen voor het beste dat zij zichzelf en de omgeving te bieden hebben en een antwoord te vinden op de gewoonten of gedachten die hen daarvan weerhouden.

In teamcoaching help ik de teamleden om verder te kijken dan ze dagelijks doen. Voorbij de beelden die ze van elkaar en zichzelf hebben. Wanneer mensen elkaar voorbij die vastgezette ideeen werkelijk ontmoeten, groeit het vertrouwen en het respect voor elkaars talenten.

Typerend voor mij zijn mijn scherpe blik, humor en warmte. Ik kijk verder dan gedrag en vaardigheden naar wat vitaal en creatief maakt, wat iemands unieke kwaliteiten zijn en hoe die concreet gestalte kunnen krijgen in het leven van alledag.

 “Word jezelf, er zijn al zoveel anderen.”

Coach

Manon Erich

Ik geloof in het belang van zelfsturing en regie nemen. Dat draagt bij aan de wijze waarop je mee kan bewegen met de veranderende wereld waarin we werken.
De meest essentiële loopbaanvaardigheid waarover we nu moeten beschikken is een flexibele, meer op onszelf georiënteerde en authentieke kijk op eigen ontwikkeling en loopbaan. Door middel van individuele coaching en trainingen stimuleer ik medewerkers het stuur van hun eigen loopbaan weer in handen te nemen en laat ze koers bepalen. Dat doe ik op een pragmatische, betrokken en slagvaardige wijze.

“Maak werk van je loopbaan”

Coach

Nynke de Geus

Waar ik goed in ben? Het begeleiden van individuen en teams met dat wat ik in huis heb: betrokkenheid, ervaring, pragmatisme en humor! Ik geef handvatten, vragen en inzichten die jou helpen om meer eigen autonomie te krijgen. Autonomie in de zin van bewustzijn en keuzemogelijkheden zodat jij meer gaat doen waar je goed in bent!

“Doen waar je goed in bent!”

Coach

Mascha Hoff

Mijn kracht ligt erin mensen te inspireren om op speelse wijze hun ontwikkeling ter hand te nemen en vanuit authenticiteit, zonder zelfveroordeling te groeien in hun professionele ontwikkeling. Het vergroten van iemands veerkracht is vaak een eerste vereiste waarna de gewenste ontwikkeling kan plaatsvinden. Ik bied een kader waarbinnen veel ruimte ontstaat voor onderzoek en experiment.

Ik verzorg leiderschapstrajecten, begeleid intervisies, geef thema workshops en individuele coaching. Een gezonde balans creëren tussen denken, voelen en doen!

“Leven en werken vanuit vertrouwen, geeft voldoening en vooruitgang.”

Outdoor teambuilder

Johan Hoogendijk

Waar krijg ik het warm van? Verbinden en kennisoverdracht. Gezamenlijk groeien en ontwikkelen.

Op zoek naar de juiste mix van brandstof, zuurstof en ontsteking. En daarbij dichtbij jezelf blijven. Passie en authenticiteit. Ik ben gek op vuur maken en daarbij het inzetten van mentale tools. Van ademhaling, stressmanagement tot daadwerkelijk overleven. Welkom bij het vuur!

“Vuur is energie en verbinding!”

Outdoor teambuilder

Kevin Conemans

Leren en ontwikkelen kent vele vormen. Ik zie het mentale proces hierbij als vertrekpunt om in de reis naar ontwikkeling te kunnen groeien. Als interventiekundige zie ik mentaal presteren als het proces dat je doorloopt om je leven inhoud te geven. Ik vind het daarom belangrijk dat mensen hun passie houden voor het werk en de dingen die ze doen. Door mijn vastberaden- en oplossingsgerichtheid ben ik altijd op zoek naar passende oplossingen en mogelijkheden. Kortom: Durf je eigen stuur in handen te nemen, bepaal je koers en neem de eerste hindernis naar verdere groei.

“Mentaal presteren als fundament voor groei.”

Coach

Pieternel Boer

Ik help mensen om hun persoonlijk leiderschap te vergroten door te weten wie ze zijn en wat ze willen en kunnen. Ontdekken waar je energie van krijgt, wat je talenten zijn en wat je leven betekenis geeft. Maar ook het leren omgaan met tegenslag en lastige emoties, het zorgdragen voor jezelf en het weerbaar worden tegen stress en prestatiedruk.

Eigenschappen die bij mij passen zijn: betrokken, afgestemd en eerlijk. Mijn werkwijze is ervaringsgericht en kenmerkt zich door beweging, contact, speelsheid en diepgang.

“Luisteren naar jezelf en daarvoor durven kiezen”

Coach

Patricia De Sain-Innemee

Veranderen werkt via verbinding!
Vanuit mijn aanstekelijke energie en mijn drive om te verbinden en te verbeteren, zorg ik voor blijvende verandering. Ik werk samen met jou aan beter resultaat, meer plezier en een goede balans in je werk en je leven.

“Veranderen werkt via verbinding!”

Coach Illustrator

Hans Swaep

Om een overtuigend portret van iemand te maken is de buitenkant weergeven niet genoeg. Zodoende ben ik getraind om meerdere lagen van mensen te doorgronden. En als voormalig leidinggevende en docent heb ik een extra zintuig ontwikkeld voor de dynamiek in groepen. Deze twee competenties neem ik mee als ik aan het werk ga bij de coachingstrajecten van vanDongen&Co. Door te herkennen en me in te leven kan ik snel weergeven wat ik voel dat er gaande is. Daarbij staat het benoemen en ontzenuwen van knooppunten centraal als aanvulling op de waarnemingen van de coach.

“Hoe beter je kijkt, hoe meer je geniet”

Scroll naar top

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste artikelen, interviews en nieuws omtrent van Dongen & Co.