TEAMCOACHING

Met je team effectiever de volgende stap zetten

scroll down

Je weet dat er meer in zit. Jouw team of projectgroep heeft alles in huis maar het komt nog niet helemaal uit de verf. Met onze teamcoaching aanpak komt jouw team of projectgroep weer meer in beweging. 

Teams die niet effectief samenwerken kosten je veel tijd, kopzorgen en kansen. Wij helpen jullie graag verder. Of het nu gaat om teamcoaching, een groepstraject of individuele coaching. Met onze pragmatische en concrete aanpak motiveren en inspireren wij om alles uit je team te halen wat erin zit. We stimuleren het zelfvertrouwen en het eigenaarschap in het team, waardoor jullie samen weer effectiever worden.

Na een teamcoaching traject hebben jullie heldere teamdoelen en concrete haalbare resultaten benoemd én zijn de verwachtingen goed afgestemd. Daarnaast hebben jullie nu de tools om van elkaar te leren en elkaar aan te vullen. Met meer inzicht in elkaars kwaliteiten wordt het team effectiever en gaan jullie de gewenste resultaten behalen. 

Werkvormen Van Dongen & Co

Zelf met je team aan de slag?

Alle werkvormen van Van Dongen & Co zijn gericht op team- of persoonlijke ontwikkeling en het zetten van de volgende stap. Alle werkvormen zijn live en online te gebruiken.

Aanbevelingen

Zou je graag met iemand willen spreken die een aanbeveling heeft geschreven om uitgebreider over hun ervaringen te horen?
Laat het weten dan ontvang je de contactgegevens
.

Halve cirkel rechts