Updates

Van Dongen & Co Update juli 2022

De zomer is al gestart. Nog wat zaken afronden en dan met vakantie! Even echt weg. Omdat het weer kan. Heerlijk! Heb jij ook plannen? Voordat het zover is breng ik je graag op de hoogte van de activiteiten van Van Dongen & Co. Allemaal gericht op persoonlijke en teamontwikkeling.

De nieuwe website
Het heeft wat voeten in de aarde gehad. Hoe moet de nieuwe site eruit gaan zien? Wat moet erop staan? Wat is inspirerend en informatief voor de bezoeker? Allemaal vragen waar antwoord op gegeven moesten worden alvorens de bouw kon starten. En …..het is gelukt!

Met dank aan Claudia Claas (valetti.nl) voor het ontwerp. Aan Mariel Kolmschot (mkfotowerken.nl) voor de foto’s. Daniëlle Tertaas (bmdmedia.nl) voor de marketing. En aan Ron Mooij (info@zomooij.nl) voor het bouwen van de site. En met name dank aan hen voor het ongelooflijke geduld! Kijk hier om de site te bekijken. Heb je suggesties? Wat zou jij nog meer willen zien? Informatie? Inspiratie? Laat het me weten.

Blogs
Dit keer 3 blogs ter inspiratie.

Regelmatig plaatsen we een blog ter inspiratie op de site. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

In de media
Van Dongen & Co is de afgelopen tijd een aantal keren in de media geweest. Alle onderwerpen gaan vanzelfsprekend over persoonlijke ontwikkeling en groei.

Zomerinspiratie
Wil jij in de zomer aan de slag met je persoonlijk leiderschap? Dan is Mijn persoonlijk leiderschap – GROEI|SNOEI|BLOEI®️  iets voor jou. Een echt doe-boek om regie te nemen over je eigen leven. Weten wat je kunt, wat je wilt en wie je bent. Weten waar je energie van krijgt en wat je vooral wilt ‘snoeien’ omdat het je te weinig oplevert om blij van te worden.

Inspiratie voor na de zomer
Wil je na de zomer inspiratie opdoen en werken aan je persoonlijke en/of teamontwikkeling? Samen met 7 Co’s binnen van Dongen & Co hebben we maar liefst 10 interactieve kennismakingsworkshops ontwikkeld. Deze staan gepland voor september en oktober en je kunt je er nu alvast (gratis) voor opgeven.

  1. GROEI|SNOEI|BLOEI®️- Ontwikkel je persoonlijk leiderschap. Door Gea Zeilstra
  2. Projectmatig werken met teams©. Door Yolanda van Dongen
  3. DISC gebruik bij (team) coaching. Door Millosch van der Sanden.
  4. Met je loopbaan aan de slag. Door Geert Kannegieter.
  5. Intervisie. Door Anouk Hupkes.
  6. Leidinggeven aan verandering. Door Bart Scholten.
  7. Projectbased working with teams©. Door Mirjam Tirion.
  8. Werken met zin©. Door Mirjam Tirion.
  9. Intervision (in het Engels). Door Anouk Hupkes.
  10. GROEI|SNOEI|BLOEI®️- Ontwikkel je persoonlijk leiderschap. Door Yolanda van Dongen

Alvast een hele prettige vakantie en graag tot ziens na de zomer!

Nieuwsbrief

Wil je niks missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief