VAn Dongen & Co

Waar kwaliteit en ontwikkeling samenkomen

scroll down

Kwaliteit en gemak

Waarom kiezen voor Van Dongen & Co?

Van Dongen & Co is een netwerkorganisatie met bevlogen en deskundige professionals. Professionals met oog voor de ontwikkeling van de individuele medewerker én de ontwikkeling van het team en de organisatie.

Door te kiezen voor Van Dongen & Co kiest u voor:

Kwaliteit

  • Ervaring & senioriteit: Onze coaches en trainers zijn ervaren en goed in hun vak.
  • Maatwerk: Elk advies en iedere uitvoering is maatwerk. Wij werken niet met ‘one size fits all’
  • Bewezen interventies: Bij de maatwerkoplossing kunnen wij putten en gebruik maken van onderdelen uit de vele trainingen, spellen en succesvolle benaderingen die wij in huis hebben. Wij verbinden bewezen benaderingen en aanpak met creatieve oplossingen passend bij uw organisatie en situatie. Uw vraag staat altijd centraal/voorop.
  • Connecting the dots organisatie breed: Zijn we in uw organisatie vanuit verschillende invalshoeken en trajecten aan de slag, dan kunnen wij onze ervaringen met elkaar verbinden. Waardevolle informatie wordt zo verkregen en gedeeld. Daardoor kunnen wij u, vanuit de praktijk, organisatie breed adviseren op welke manier wij u, uw mensen en daarmee uw organisatie, optimaal kunnen helpen ontwikkelen.
  • Verschillende trajecten op elkaar aansluiten: Wij zorgen ervoor dat de trajecten die wij binnen uw organisatie uitvoeren op elkaar aansluiten. Dit voorkomt overlap, is efficiënter en maakt het mogelijk om samen met u een ‘1+1=3 effect’ te creëren. Eén partij die uitvoert en ontzorgt en de ‘rode ontwikkelings-draad’ met u kan ontdekken waarop vervolgens geanticipeerd kan worden.
  • Doen: Ons motto is “ontwikkelen door te doen”. Wij zijn pragmatisch en helpen onze klanten om woorden en ideeën om te zetten in daadwerkelijke actie(s) in de organisatie.
  • Continuïteit: Binnen Van Dongen & Co zorgen wij altijd voor back up. Hierdoor is voor u de continuïteit gewaarborgd.

Gemak

  • Ontzorgen: Eén aanspreekpunt voor u als opdrachtgever. Dit ontzorgt, scheelt tijd en maakt dat wij samen met u slagvaardig zijn.
  • Prijsafspraken: Eén raamcontract met speciale prijzen. U weet vooraf waar u aan toe bent. Dit scheelt uw organisatie een hoop tijd en geld en voorkomt verrassingen.