Yolanda van Dongen op RTL Nieuws

Het leven wordt voorwaarts geleefd en achteruit begrepen

De 19e-eeuwse Deense filosoof Kierkegaard vatte het heel mooi samen: achteruit kunnen we veel lessen leren die we richting de toekomst goed kunnen gebruiken.

Als ik zo terugkijk op mijn jeugd begrijp ik heel goed waarom ik graag met mensen werk. En dat mijn kernwaarden avontuur, vrijheid en verbinding zijn. Ieder traject wat ik doe – of dat nu bij een corporate is, in de zorg, het onderwijs of ander bedrijf – ik vind het altijd een avontuur om samen op stap te gaan om het veste uit het team en de medewerkers te halen. Hoe eenieder vanuit zichzelf – daar staat vrijheid wat mij betreft voor – kan bijdragen. En ook hoe iedereen zich met elkaar kan verbinden om van één plus één drie te maken.

Wil je weten hoe mijn leven is gestart? Kijk hier:

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5253320/yolanda-wil-nooit-meer-verhuizen-settelen-niet-mijn-systeem-expat

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste artikelen, interviews en nieuws omtrent van Dongen & Co.